Miele Culinart_Gourmet Fırın

Miele CulinArt Gourmet Fırın

Lezzetli keyifin en güzel yanı

Miele CulinArt Gourmet Fırınlar şimdi Miele'nin efsane döküm pişirme kabı hediyeli. Hediye Çekinizi almayı unutmayın!

Miele CulinArt

Özellikler

Nem ilaveli pişirme – Yemekleri şımartın

Şimdiye kadar, mükemmel ekmekleri sadece fırından alabilirdik. Şimdi ise ekmeğimizi kendi fırınımızdan çıkartabiliriz. Nasıl mı? Nem ilaveli pişirme programına sahip Miele CulinArt ile.  Pişirme bölümündeki nemi arttırmak, pişirme ve kızartma sonuçlarını çeşitli yemeklerde optimize eder; parlak, gevrek kabuklu ve içi yumuşacık  ekmekler ve kruvasanlar; iştah açıcı muhteşem pişmiş dışı kızarmış içi sulu et; leziz güveç; hayalimizdeki sufle ve çok daha fazlası.

20'den fazla otomatik program – Lezzet garantili

20'den fazla pasta, ekmek, et, balık gibi menüler için elektronik kontrollü programlar. Çalışma modunu, sıcaklığını ve süresini seçmenize gerek yoktur. Ek olarak, pişirme derecesi ve kızarma derecesi, ör. et için ayrı ayrı tanımlanabilir.

PerfectClean-özelliği*

Fırın temizliği zahmetsiz ve çok kolay: Miele fırınınızda bulunan fırın içi, tepsiler, kızartma telleri gibi bir çok parça özel kaplama nedeniyle yapışmaz özelliğine sahiptir. Kurumuş ve yapışmış kirleri ve artıkları bile bir süngerle kolayca temizlemeniz mümkündür.

Pyrolyse-Ausstattung*

Piroliz, fırın içinin otomatik olarak yüksek ısıda kendi kendine temizlenme özelliğidir. Kurumuş kirler, donmuş yağlar bile yüksek ısıda çözülerek temizlenir ve sadece külleri kalır. Daha az enerji tüketmek için ne çok fazla ne de daha az kullanmalıdır.

Pyrofit-özelliği*

ProFit özellikli fırınların içinin yanı sıra pişirme alanının içinde bulunan sürgüler, teller, tepsiler, filtreler  gibi aksesuarların da çıkartılmaya gerek duyulmadan temizleme programında yüksek ısıya dayanıklı olarak kolay ve zahmetsizce temizlenmesi.

*) Özellikler modele bağlı olarak değişebilir.

Modeller

Aksesuarlar

Kısa bir süre için Miele döküm gurme pişirme kabı hediye!

Gurme pişrime kabı - Mükemmel

Miele döküm gurme kabı hem fırın hem de indüksiyonlu ocaklar dahil tüm ocaklarda kullanılabilir.

Delikli tepsi – Özellikle ekmek ve hamur işleri için ideal

Delikli tepsi özellikle nem ilaveli pişirme programlarında mükemmel sonuçlara ulaşmanızı garanti eder. Tepside bulunan ince delikler tüm malzemenin üst ve alt pişirilmesinde optimum fayda sağlar. Kıtır kıtır bir ekmek, harika pişmiş bir pizza, fırında sebze garnitür hazırlamak için idealdir.

FlexiClip Sürgüler – Ergonomik, emniyetli çok kullanışlı ve tamamen çıkartılabilir.

Esnekliği sayesinde, pişirme tepsileri, pişirme ve kızartma ızgaraları ve gurme döküm kapları rahatça ve güvenle pişirme alanından tamamen çekilebilir ve herhangi bir konumda güvenli bir şekilde tutulabilir. Örneğin, sıcak pişirme alanında kendinizi yakma riski olmadan tepsileri veya pişirme kaplarını dışarı doğru çıkartıp sonra tekrar içeri itebilirsiniz. Tüm fırın raflarına uygulanabilir.

Kampanya katılım

Hediye Çekiniz Miele Gourme CulinArt fırın ile birlikte size iletilecektir. 

Bilgiler

Kampanya sadece Miele Elektrikli Aletler Dış Tic. ve Paz. Ltd. Şti. tarafından düzenlenmiştir.

  • Bu kampanya sadece  Miele CulinArt Gourmet fırın modeli içindir.
  • Nakit yerine geçmez.
  • Her bir hediye çeki bir sipariş için geçerlidir.
  • Diğer kampanyalarla birleştirilemez..
  • Satılamaz.
  • Hediye Çeki sadece Miele Online-sitesinden kullanılabilir.
  • Kampanya 01.04.2018-31.03.2019 raihleri arasında geçerlidir.
  • 31.12.2019 tarihine kadar kullanılabilir.