Sizin kadar özel

Miele, temel olarak iki farklı türde mikrodalga cihaz modelleri sunmaktadır: Niş içine girebilen ankastre veya solo modeller Zamana karşı koyan tasarım ve akıllı kullanım özellikleri ile mutfağınıza mükemmel uyum sağlarlar. Miele aynı zamanda ilave mikrodalga fonksiyonlu fırınlar da sunar. Bkz. "Kombi mikrodalga fırınlar" başlığı.
Miele TopControl ankastre cihazlar
Kullanım paneli üste bulunan Miele mikrodalga cihazları benzersiz avantajlar sunar. Diğer Miele ankastre cihazları ile birlikte mükemmel tasarım homojenliği sundukları için mutfak dahilinde esnek bir şekilde kullanılabilir. Cihaz kapağı fırında olduğu gibi ön tarafta aşağıya doğru açılır. Üst tarafta bulunan kontroller ile iç kısımda daha fazla alan sağlanır.
Miele SideControl ankastre cihazlar
TopControl cihazlarına alternatif olarak mikrodalgalar klasik, yandan kontrol edilebilen kumandalar ile donatılmıştır. Bu SideControl ankastre cihazlar dikey olarak farklı Miele ankastre cihazlar ile kombine edilebilir veya ayrıca kullanılabilir. Cihaz kapağı yana doğru açılır.
Solo cihazlar
Ankastre mikrodalga cihazı için uygun bir dolap nişiniz mi yok? Bu durumda Miele solo mikrodalga cihazları tam da size göre. Bu cihazları doğrudan tezgah üzerine yerleştirebilirsiniz.
Modele bağlı donanım özellikleri