Mutfağınız için mükemmel bir takviye

Buharda yemek pişirmek neden bu kadar sağlıklı.
Miele buharlı fırında pişen yemekler çok lezzetlidir. Yemeklerin yoğun katıksız gerçek lezzeti ve doğal rengi heyecan yaratır. Buharlı pişirme ilkesi çok basittir. Buhar yemeğe dört bir taraftan uygulanır. Ani sıcaklık değişimi pişirme müddeti olmaksızın hızlı bir pişirme süreci sağlar. Pişirilen yemek su içinde değildir ve dolayısıyla da eriyip dışarı atılmaz – tat ve hayati önem taşıyan maddeler tamamen korunur. Preparatın yumuşak doğası sayesinde buharlı pişirme yumuşak sebze, balık, et ve patates gibi hassas gıdalar için idealdir.
Buharlı pişirilenler daha fazla besin içerir
Miele buharlı fırınlarıyla taze gıdaları koruyarak hazırlayabilirsiniz. Bu hem lezzetlidir hem de laboratuarda ölçülebilir! Çünkü buharda yemek pişirmek hem besinlerin yoğun, doğal tadını korur hem de geniş ölçüde değerli vitaminleri, mineralleri ve eser elementleri de korur. Bilimsel araştırmalar, buharda yemek pişirmenin geleneksel yemek pişirme yöntemlerine göre çok daha avantajlı olduğunu kanıtlamıştır. Buharda pişirilen gıdalar suda pişirilenlere kıyasla % 50 daha fazla vitamin içerir. Buharda pişirme mükemmel yemek kalitesi sunar ve önemli ölçüde besin içerir ve sağlıklı beslenmeye katkıda bulunur.
Modele bağlı donanım özellikleri