Rahat hissetmek için ne kadar temizlik gerekli?

Uygun bir torba mı arıyorsunuz? Çok kolay!
Elektrikli süpürgeler için doğru torbayı bulmak her zaman kolay olmayabilir. Fakat Miele'de bu iş çok kolay: Cihazınıza uygun orijinal HyClean elektrikli süpürge toz torbasını renklerle işaretlenmiş kilitleme özelliğinden kolayca tanıyabilirsiniz.
Maksimum çekiş gücü
Hassas geçişli filtre katmanları sayesinde Miele HyClean elektrikli süpürge toz torbası, içi dolsa bile havayı geçirmeye devam ediyor. Elektrikli süpürge torbası dolduğundaveya atık hava filtresi dolduğunda cihaz size bildirimde bulunuyor. Torbayı değiştirdikten sonra yüksek çekiş gücü, temizlik performansı ve hijyenin keyfini ilk günkü gibi çıkarabilirsiniz.
Miele güvenirliliği
Ev tozuna alerjisi bulunan kişiler için, standart HEPA filtre donanımlı bir elektrikli süpürge tavsiye ederiz. HEPA AirClean filtreli bazı Miele süpürgeler, alerjik kişiler için TÜV Nord tarafından önerilmektedir. Bu modellerin gövdesindeki sızdırmazlık donanımı sayesinde sadece atık hava filtresi değil, aynı zamanda komple cihaz da her yıl yapılan TÜV Nord testinin koşullarını yerine getirmektedir. Filtrelendikten sonra dışarı atılan hava, normal ortam havasından daha temizdir. Ayrıca bakteriler, alerjenler ve küf sporları elektrikli süpürge toz torbasında kalır.
HyClean 3D verimliliği
Düşük hava dirençli SoftStructure yüzeyi sayesinde yeni elektrikli süpürge toz torbaları, düşük güç kademelerinde süpürürken bile yüksek verimli sonuçlar sunuyor. Böylece alıştığınız yüksek temizleme performansında süpürürken enerji tasarrufu da sağlayabiliyorsunuz.
Toz torbasını tozsuz ve hijyenik şekilde değiştirme
Elektrikli süpürgeyi açarken orijinal Miele HyClean elektrikli süpürge toz torbasının deliği otomatik olarak kapatılır ve torbaya çekilen toz, daima güvenilir bir şekilde içeride tutulur. Ayrıca cam kırıkları gibi keskin cisimleri çekmiş olsanız bile, torbanın malzemesi yırtılmayı önler. Bu şekilde torbaya çekilen (ince) toz, tekrar dışarı sızamaz.
Olağanüstü işçilik
Miele'de beş farklı hava filtresi arasından seçim yapabilirsiniz:AirClean filtre: Günlük ihtiyaçlar için verimli filtrasyon etkisi. HyClean toz torbası ve motor filtresi sayesinde  % 99,9 oranında toz hapsetme özelliği*. AirClean Plus filtre: Özellikle temiz oda havası için verimli filtrasyon. Active AirClean filtre: Rahatsız edici kokular önemli oranda azalır* – evcil hayvan besleyenler için idealdir. HEPA AirClean filtresi: İnce tozu ve alerjenleri bile filtreler – alerji sorunu yaşayanlar için ideal. Elektrikli süpürgede  % 99,999 toplam toz hapsetme özelliği*, ve de HEPA* 13. Sessiz AirClean filtre: Özellikle sessiz toz alma için sessiz filtre.
EN 60312-1 uyarıncaModele bağlı donanım Modele bağlı donanım özellikleri