Müthiş bir keyif: Eşit şekilde ve hızla dağılan buhar sayesinde size düşen, optimum sonuçların tadını çıkarmak.
Maksimum alan: Birden çok porsiyonun aynı anda hazırlanabilmesi için derin bir pişirme alanıyla geniş tepsi alanı.
Yüksek bir kalite, kolay bakım: Tüm buharlı fırın modellerimiz, paslanmaz çelik pişirme alanıyla donatılmıştır.
Daima tam kıvamında: Optimum ve rahatça hazırlanabilen çok sayıda yemek – hem de başarı garantili.
Şeffaf cam kapak sayesinde pişen malzemenizi en iyi şekilde görebilirsiniz.
Tüm istekleriniz karşılanıyor: Buharlı fırınlarımız, çok çeşitli kullanım seçenekleri sunuyor.
1,5 litrelik büyük kapasitesi sayesinde kesintisiz daha uzun pişirme süreçleri de mümkün kılınabiliyor.
Güvenli ve konforlu: Kapağı açtığınızda can sıkıcı duman bulutuyla karşılaşmaz, yemekleri rahatça alabilirsiniz.
Sağlıklı deniz ürünleri: Balıklar ve kabuklu deniz hayvanları tam kıvamında pişirilir, aroma ve şekillerini korur.
Yumuşacık ve sulu: Buharlı fırında pişirilen et, yoğun tadıyla müthiş bir lezzet avantajı sunuyor.
Onlarsız olmaz: Patates, pilav ya da makarna hem her türlü yemeğe uyuyor hem de yüksek besin değeri içeriyor.
En iyisi en sona: Buharlı fırınla tatlıları da çok çeşitli şekillerde hazırlayabilirsiniz.
Rafadan mı kayısı mı katı mı? 100 °C'de sadece bir iki dakika içinde kahvaltı yumurtanız istediğiniz gibi hazır
Sizin ürününüz: Buharlı fırınınızla 40 °C'de sadece 5 saatte kendi yoğurdunuzu kendiniz yapabilirsiniz.
Sadece 15 dakikada sterilize: Biberonlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde 100 °C'de sterilize edebilirsiniz.
Koyu kıvamlı ya da berrak – Farklı damak tatlarında içilen çorbalar en sevilen aperatifler arasında yer alıyor.
Optimal hazırlık: Daha iyi bir kalitede muhafaza edebilmek için sebze ya da meyvelerinizi blanşe edin.
Taze pişmiş gibi: Önceki günden kalan yemekleri bir iki dakikada 80–100 °C'de mükemmel bir şekilde tazeleyin
Yumuşak ve gevrek: Elinden her iş gelen bu fırında mayalı hamurunuz da 40 °C'de mükemmel bir şekilde kabarır.
Profesyonelce şımartın: Zarif menünüzde konuklarınıza buharlı fırında ısıttığınız ıslak havlular sunun.
Meyvelerinizi leziz meyve suyuna ya da jöleye dönüştürün: Son derece koruyucu buharlı su çıkarma işlemiyle.
Tatlı bir ayartmaca: Çikolata, 90 °C'de topaklaşmadan ya da yanmadan erir – pasta ve kurabiyeleriniz için.
Kolayca soyun: Domates, nektarin, badem ve daha birçok gıdayı buharlı fırında 1–4 dakikada soyabilirsiniz.
İdeal hazırlık: Konserve yapımında −örneğin meyve konservesi− kullandığınız kavanozlar optimal dezenfekte edilir.
Doğallık ön planda: Buharlı fırında özenle pişirilen gıdalar, lezzetlerini korur ve sağlıklı bir şekilde pişer.
Uzun süreli saklama: Meyve, sebze, et ya da sosis konservelerinizi buharlı fırında kolayca hazırlayabilirsiniz.
Dondurulmuş gıdaların özenle çözülmesi: Dondurulmuş gıdalar yaklaşık 60 °C'de en uygun şartlarda özenle çözülür.
Ekolojik ve sürdürülebilir: Yiyeceklerinizi hazırlarken enerjiden tasarruf edin.
Mükemmel lezzet: Vakumla pişirilen et, sebze ya da meyveler, muazzam bir lezzet deneyimini mümkün kılıyor.
Buhar üretiminin pişirme alanı dışında gerçekleşmesi, kireç oluşumunu engeller, kolay bir temizliği mümkün kılar.
Buharlı pişirme uygulaması, ön haşlama, çözme, ısıtma, hamur kabartma ya da çikolata eritme için de ideal.
3'e kadar seviyede aynı anda pişirebilirsiniz. Yemekler, kendilerine özgü, doğal aromalarını muhafaza eder.
Yemekler anında soğumaz: Pişirme süresi sonrasında yemekler, 15 dakika boyunca otomatik olarak sıcak tutulur.
Değişmeyen pişirme süresi: İster 100 g olsun isterse de 1 kg fark etmez, pişirme süresi daima aynı kalıyor.