Miele otomatik kahve makineleri hakkında bilmeniz gereken diğer konular

Özel kahve karışımları

En iyi lezzet için

Özel Miele Black Edition kahve çekirdekleri, kahve makinelerimize özel olarak elle toplanıp kavrulduktan sonra karıştırılmaktadır. Dört karışımın her birinde adil ticaret uygulamaları gözetilir ve kahveler bio sertifikalıdır. Favori kahvenizi Miele Webshop'tan kolayca sipariş edebilirsiniz (a href="http://www.shop.miele.de"www.shop.miele.com.tr/a).

Cihazlarda mükemmel hijyen

Cihazlarda mükemmel hijyen – tamamen otomatik

Konforlu bir şekilde ve zahmetsizce: Miele tam otomatik kahve makinelerinizin temizliğini ve kireçten arındırılmasını sizin için cihazınız üstleniyor.  

Ağ iletişimi

Her yerde kontrol sizde

Miele@home uygulaması ile evdeyken veya dışarıdayken tercih yapabilirsiniz. Kahve makinenizi uzaktan kolayca yönetebilirsiniz.

Model ve kullanım konsepti

Her bir gereksinim için en uygun cihaz

Miele'de mutfağınız ve tercihleriniz doğrultusunda solo ve ankastre tam otomatik kahve makineleri arasından size uygun olanı seçebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı ideal seviyede şekilde karşılayan mükemmel tam otomatik kahve makinesini bulmak sizin elinizde.

İçecek çeşitliliği

Tam istediğiniz gibi

Kendi kişisel tercihlerinize göre ayarlanan profiller sayesinde, mükemmel şekilde hazırlanmış kahve ve çayların keyfini çıkarabilirsiniz.

Aksesuar ve Temizlik Bakım Ürünleri

Kaffeevollautomaten Zubehör
Orjinal aksesuarlar Miele E-Shop Aksesuarlara bakış
Kaffeevollautomaten Pflegeprodukte