Akıllı uygulamalar yaşamınızda: Miele@home ile ev aletlerinizi ağa bağlayın ve olanaklarınızı arttırın.
Miele & Cie. KG'nin sunduğu ek dijital hizmet. Tüm akıllı uygulamalar Miele@home sistemi üzerinden uygulanabilir. Modele ve ülkeye bağlı olarak fonksiyon kapsamı farklılık gösterebilir.
SoftClose'lu motorik, yukarı doğru açılan panel
Sadece bir kumanda elemanından çok daha fazlası
Konforlu: Paneli bir parmak dokunuşuyla açın ve kapatın – su haznesi panelin arkasında bulunur.
Nem ilaveli pişirme
Nem artı fonksiyonu ile optimum sonuçlar
Nem ile daha iyi kızartma ve hamur işleri: Benzersiz yumuşak hamurların, kızarmış kenarların keyfini sürün.
3'ü 1 arada prensibi
Her şey tek bir cihazda
Yer tasarruflu kombinasyon: Yemek pişirirken maksimum esneklik için fırın modu, buharda ve kombinasyonlu pişirme!
MonoSteam
İdeal sonuçlar için daha nazik bir pişirme süreci
Buhar yemeklerin üzerine hızlı ve eşit bir şekilde yayılır ve koruyucu bir pişirme süreci sağlar.
TasteControl
Pişirmeye devam edilsin mi? Sadece siz isterseniz
Otomatik hızlı soğutme, yemeğin istenmeden pişmeye devam etmesini engeller ve istenirse yemek sıcak tutulabilir.
Otomatik programlar
Hamur ve kızartma işlerinde başarınız garanti!
Çabucak hazırlanan leziz mi leziz yemekler: Balık, et ya da sebze – her şey tam otomatik bir şekilde hazırlanır.
Otomatik menü pişirme
Eksiksiz bir menü için
Birden çok yemeğin aynı anda pişirilmesi: Sıcaklık, pişirme süresi ve sıralama otomatik olarak uyarlanır.
Kombinasyonlu pişirme
Nem ve kuru ısının mükemmel kombinasyonu
Eşsiz lezzetler: Kuru ve nemli ısıtma kombinasyonuyla hamur işlerinde ve kızartmalarda mükemmel sonuçlar.
Akıllı uygulamalar yaşamınızda: Miele@home ile ev aletlerinizi ağa bağlayın ve olanaklarınızı arttırın.
Miele & Cie. KG'nin sunduğu ek dijital hizmet. Tüm akıllı uygulamalar Miele@home sistemi üzerinden uygulanabilir. Modele ve ülkeye bağlı olarak fonksiyon kapsamı farklılık gösterebilir.
SoftClose'lu motorik, yukarı doğru açılan panel
Sadece bir kumanda elemanından çok daha fazlası
Konforlu: Paneli bir parmak dokunuşuyla açın ve kapatın – su haznesi panelin arkasında bulunur.
Geniş bir uygulama çeşitliliği
Olanak çeşitliliği
Buharlı pişirme uygulaması, ön haşlama, çözme, ısıtma, hamur kabartma ya da çikolata eritme için de ideal.
SoftOpen & SoftClose
Yumuşak kapak hareketi
Sofistike ve zarif: Kapak, yumuşak bir hareketle açılıyor ve kapanıyor – hem de sonuna kadar.
Zamanlama fonksiyonları
Bırakın zamanı, fırınınız yönetsin
Daima dakik: Pişirme işleminin başlangıç ve bitiş zamanını, süresini ya da kısa süre alarmını programlayın.
Kullanım türleri
Yoğun pişirme özellikli nem ilaveli pişirme
Pizza, kiş veya börek fark etmez: Nem destekli pişirmeyle alt çıtır çıtır, üst yumuşak kalır.
Üst/alt ısıtmalı nem ilaveli pişirme
Klasik kalite: Nem destekli pişirmeyle olabilecek en iyi geleneksel hamur işi ve kızartma sonuçları.
Otomatik kızartma özellikli nem ilaveli pişirme
İdeal kızartma koşulları: İlk kızartma işlemi yüksek ısıda, pişirme işleminin devamı istenen ısıda nem destekli.
Turbo plus ile nem ilaveli pişirme
Mükemmel kabarma ve yumuşaklık: En fazla üç seviyede nem destekli bir pişirme ve kızartma için ideal.
Sous-vide pişirme yöntemi
Mükemmel lezzet: Vakumla pişirilen et, sebze ya da meyveler, muazzam bir lezzet deneyimini mümkün kılıyor.
Kombinasyonlu pişirme + ızgara
Özellikle de yüksek yağ oranına sahip et ve balıklar yumuşak ve sulu pişirilir – gevrek bir deri ya da kenarla.
Kombinasyonlu pişirme + Turbo +
Mükemmel sonuçlar: Ek nem sayesinde ekmek, ekmekçik ya da etler optimum ve profesyonel bir şekilde pişirilir.
Kombinasyonlu pişirme + Üst/alt ısıtma
Yemekler hem üstten hem de alttan pişirilir – mükemmel ekmek pişirme uygulamaları için.
Buharda pişirme
Besin değerini muhafaza edici, sağlıklı hazırlama: Su buharıyla pişirmede besin değerleri muhafaza edilir.
Eco buharlı fırın
Ekolojik ve sürdürülebilir: Yiyeceklerinizi hazırlarken enerjiden tasarruf edin.
Eco Turbo
Elektrik ve zaman tasarrufu sağlar: Yemekler enerjiden tasarruf edilerek hazırlanabilir.
Büyük Gril
İç mekanda çeşitlilik: Yüksek miktarlarda biftek, sucuk, şiş ve başka malzemeleri ızgarada hazırlayabilmeniz için.
Turbo plus
Mükemmel kabarma ve yumuşaklık: En fazla iki seviyede, değerleri koruyucu bir pişirme ve kızartma için ideal.
Yoğun Pişirme
Altı çıtır, iç malzemesi lezzetli: Pizza, kiş veya börek fark etmez, altı çıtır çıtır, üstü yumuşak kalır.
Nem İlaveli pişirme
Fırından alınmış gibi: Nem desteği kıyaslanmayacak yumuşaklıkta hamurlar ve kızarmış yüzeyler sağlar.
Pasta özel
Birbirinden lezzetli pastalar yaratın: choux hamuru ya da kek hamurlarınız pastanelerde sunulan lezzette.
Üst/alt ısı
Genel bir kullanım, klasik kalite: Geleneksel hamur işi ve kızartma sonuçlarının hepsinde mükemmel sonuçlar.
Üst ısıtma
Hoş bir sunum ve lezzet için son dokunuş: İnce kabuklu kızartma, üstünü pişirme ve kızartmada mükemmel sonuçlar.
Şabat programı
Yemekleri 72 saate kadar önceden programlayın: Eşsiz şabat programı size uzun vadeli planlama imkanı sunuyor.
Turbo Gril
Dışı çıtır, içi yumuşacık: Tavuk, ördek, tavşan, kızartma ve diğer tüm et yemekleri için idealdir.
Alt Isıtma
Kişiye özel tarifler: Suda haşlanması gereken veya altının kızartılması gereken yemekler için.
Kullanım çeşitliliği
Sebze
Doğallık ön planda: Buharlı fırında özenle pişirilen gıdalar, lezzetlerini korur ve sağlıklı bir şekilde pişer.
Garnitürler
Onlarsız olmaz: Patates, pilav ya da makarna hem her türlü yemeğe uyuyor hem de yüksek besin değeri içeriyor.
Balık/Kabuklu deniz hayvanları
Sağlıklı deniz ürünleri: Balıklar ve kabuklu deniz hayvanları tam kıvamında pişirilir, aroma ve şekillerini korur.
Et
Yumuşacık ve sulu: Buharlı fırında pişirilen et, yoğun tadıyla müthiş bir lezzet avantajı sunuyor.
Biberonları dezenfekte etme
Sadece 15 dakikada sterilize: Biberonlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde 100 °C'de sterilize edebilirsiniz.
Blanşe etme (hafif haşlama)
Optimal hazırlık: Daha iyi bir kalitede muhafaza edebilmek için sebze ya da meyvelerinizi blanşe edin.
Tatlılar
En iyisi en sona: Buharlı fırınla tatlıları da çok çeşitli şekillerde hazırlayabilirsiniz.
Eco-Buharda pişirme
Ekolojik ve sürdürülebilir: Yiyeceklerinizi buharlı pişirmeyle hazırlarken enerjiden tasarruf edin.
Yumurta pişirme
Rafadan mı kayısı mı katı mı? 100 °C'de sadece bir iki dakika içinde kahvaltı yumurtanız istediğiniz gibi hazır
Konserve yapımı
Uzun süreli saklama: Meyve, sebze, et ya da sosis konservelerinizi buharlı fırında kolayca hazırlayabilirsiniz.
Cam konserve kavanozlarının sterilize edilmesi
İdeal hazırlık: Konserve yapımında – örneğin meyve konservesi− kullandığınız kavanozlar optimal dezenfekte edilir.
Kabuk soyma
Kolayca soyun: Domates, nektarin, badem ve daha birçok gıdayı buharlı fırında 1–4 dakikada soyabilirsiniz.
Meyve suyu çıkartma
Meyvelerinizi leziz meyve suyuna ya da jöleye dönüştürün: Son derece koruyucu buharlı su çıkarma işlemiyle.