Her çalışma koşulu için doğru konumlandırma

DAD 4 x 40 Black Levantar
Mimari açıdan tüm mutfaklara monte edilebilir yüksek kaliteli ve fonksiyonel bir davlumbaz. Hafifçe bir düğmeye basarak Downdraft davlumbazı dışarıya sürebilir ve çalıştırabilirsiniz. Yemek kokuları ve pişirme buharları hemen Downdraft'tan alınır. Davlumbaz ihtiyacınız sona erdiğinde aynı şekilde hafifçe bir düğmeye basarak tekrardan çalışma tezgahının içine sürebilirsiniz.
DA 4208 V D/DA 4248 V D Puristic Varia
Yüksekliği ayarlanabilen “Varia” davlumbaz ile Miele, eskiden beri aşina olduğumuz bir sorunu çözüyor: Davlumbaz çok yüksekte durduğunda çekişi ideal seviyede olmaz, çok aşağıda durduğunda ise hem ocak başında görüşü engeller hem de mutfağın görüntüsünü olumsuz etkiler. Miele'nin “Varia” davlumbazı düğmeye dokunulduğu anda 30 cm'ye kadar yukarı ya da aşağı yönde hareket edebilir. Böylelikle her boydaki kullanıcı için ergonomik bir uygunluk sağlanır. Ayrıca ocak ve mutfak açısından ideal bir görüş açısı elde edilmiş olur.
DA 7378 D Aura 4.0 Ambient
Miele Aura 4.0 Ambient ada tipi davlumbaz kapalı olduğunda, kanatlar yuvarlak davlumbaz gövdesine yanaşır. Davlumbazı açtığınızda kanatlar açılarak şık bir oval şekil oluşturur. Bu dönüşüm sayesinde buhar çekme alanı genişler ve daha fazla yemek buharı çekilebilir. Kanatlardaki buhar yönlendirme elemanları, ideal çekiş için destek oluşturan parçalardır. 
Modele bağlı donanım özellikleri