Miele çamaşır deterjanları

Miele ile mükemmel yıkamanın kolay yolu.

Tek kelimeyle mükemmel çamaşırlar. Miele ile.
Miele, 120 yılı aşkın süredir çamaşır bakımı konusunda benzersiz bir uzmanlığa sahiptir. Mükemmel çamaşır makinesinden en uygun deterjana kadar Miele, her bir ürünü uzmanlık birikimine dayanarak büyük bir tutkuyla üretmektedir. Bu sayede 360° derece görüş açısına sahibiz. Konunun uzmanı olarak çamaşır bakımının tüm bileşenlerini birbiriyle uyumlu hale getiriyoruz. Yıkama sürecindeki adımları, deterjan içeriklerinin özelliklerini ve farklı tekstil ürünlerinin gerekliliklerini biliyoruz. Sonuç olarak da uzun yıllar güvenle kullanılan Miele bakım sistemleri ortaya çıkmış oluyor. Bütün bu deneyimler sayesinde Miele, beyazlar için UltraWhite, renkliler için UltraColor ve narin doğal elyaflar için WoolCare olmak üzere her çamaşıra uygun deterjan sunuyor. Bu deterjanlar ile her bir çamaşır derinlemesine temizlenerek en iyi şekilde korunuyor.
İdeal uyum
Miele çamaşır makineleri için özel olarak oluşturulan formüller, mükemmel yıkama sonuçları sağlıyor. Ayrıca mükemmel sonuçlar elde etmek için, Miele yıkama ve bakım programlarının su miktarından ve sıcaklıklarından yola çıkılarak dozaj ölçümleri ve testleri yapılmıştır. Tasarruflu dozajlar sayesinde Miele çamaşır makinenizin performansından her zaman en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Ve ayrıca çevreyi de korumuş olursunuz.
Hassas cildinizi koruyun
Hassas ciltler, çamaşır bakımında da ekstra dikkat gerektirir: Bu nedenle hassas deterjanlarımız boya ve koku maddeleri içermez ve alerji yapmaz. Böylece hassas cildinize ihtiyacı olan rahatlığı verirsiniz. Bunun için optimum çamaşır bakımından vazgeçmek zorunda değilsiniz: En iyi sonuçlar elde edilir.
Nordic Swan etiketi: Sürdürülebilirlik etiketi
Nordic Swan Etiketi, çevre korumayla ilgili katı düzenlemelere uyumu ifade eden bir etiket. Söz konusu düzenlemeler, ham maddeden ürünün ambalajına varıncaya kadar ürün yaşam döngüsünün tamamını kapsar. UltraColor Sensitive çamaşır deterjanlarımız bu düzenlemelerdeki gerekleri eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Yani deterjanlar koku ve boya maddeleri içermez ve böylelikle hem cildinizi hem de çevreyi korumuş olursunuz.
Modele bağlı donanım özellikleri