Ahenkli kokuların yaşattığı hislerin keyfini sürün

Çamaşırlarınız için duyulara hitap eden bir dokunuş
FragranceDos* sayesinde çamaşırlarınız makinede kurutulurken bir yandan da en sevdiğiniz kokuyla sarmalanır. Böylece, makineden çıkardığınızda çamaşırlarınız sadece yumuşacık olmaz, aynı zamanda hoş bir kokuya da sahip olurlar. Birbirinden farklı koku seçeneklerimiz arasından en sevdiğiniz kokuyu seçin. Koku flakonunu döndürerek koku yoğunluğunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Böylece farklı programlar arasında geçiş yaptığınızda da buna göre hareket edebilirsiniz. En sevdiğiniz kokulara bürünmüş mis kokulu çamaşırların keyfini sürün.
FragranceDos²
Farklı seçenekler sunmak çok kolay; çünkü kurutma makinesinin kolay ulaşılabilir filtresinde 2 koku paralel bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede en sevilen 2 koku arasında seri bir şekilde geçiş yapılabilir – böylece de hane halkının farklı koku eğilimleri karşılanmış olur. DryFresh, aynı zamanda başka kokularla da kombine edilebilir ve seveceğiniz kişisel kokunuzu yaratabilirsiniz.
Şimdi yeni: DryFresh® koku flakonu
Kısa bir süre giyilmiş olan her kıyafetin doğrudan çamaşır makinesine girmesi gerekmiyor. DryFresh® ile kıyafetlerinizi kolayca tazeleyebilirsiniz. Böylece kokular bir çırpıda giderilir.
Tazeliği yeniden keşfedin
Koku fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek amacıyla uzun süre deneyimli bir iş ortağı araştırdık. Merkezi Güney Fransa'nın Provence bölgesinde bulunan bir aile şirketi olan Mane ile birlikte, fikirlerimizi gerçekleştirmeyi başardık. Tarihi parfüm üretiminin merkezinde bulunan Mane şirketinde, 1871 yılından beri kokular yaratılıyor. Sonuç olarak, kurutulan çamaşırların tam da sizin istediğiniz huzur verici ve taze bir kokuya sahip olmasını sağladık.
Patent EP 2 431 516 Modele bağlı donanım özellikleri