Akıllı telefon olmadan her şey göz önünde mi?

Ev aletlerinizi kumanda etmek veya kontrol etmek için illa akıllı telefonunuzu elinize almak istemiyor musunuz? Amazon Echo ve Alexa Voice servisi ile cihazlarınızın durumunu sesli komut sistemi ile de öğrenebilir veya örneğin doğru yıkama programının seçilmesine yönelik bilgileri sorgulayabilirsiniz.
Akıllı teknoloji sezgisel kullanım
Sesli komut sistemi ile çoklu görevler artık çocuk oyuncağı. Çocuklarınızla oynarken aynı zamanda evdeki her şeyi kontrol altında tutabilirsiniz: "Alexa, Miele'ye buzluğun dolabının açık olup olmadığını sor." Çamaşır makinesi veya buharlı pişirici olsun fark etmez: Alexa Voice servisi yardımıyla cihazlarınızın durumunu sorgulayabilir veya programları iptal edebilirsiniz. Davlumbazlar tamamen sesli komut sistemi ile kontrol edilebilirler: "Alexa, Miele'ye, davlumbazı ikinci kademeye getirmesini söyle."
Amazon Alexa nedir?
Amazon Echo, bulut bazlı Alexa Voice servisini, müzikleri çalmak, çağrıları karşılamak, çalar saati ve kronometreyi ayarlamak, takvimi, hava durumunu, trafik durumunu ve maç skorlarını öğrenmek, sorular sormak, yapılacaklar ve alacaklar listesini yönetmek, akıllı ev aletleriyle uyumlu bir şekilde Miele@home cihazlarınızı kullanmak ve daha fazlasını yapma imkanı sunar. Sadece sorun.
Alexa'nın 3 adımda Miele@home ile bağlanması
Adım 1: Ev aletlerinin bağlanması -
Adım 2: Alexa'yı kullanıcı hesabı ile bağlayın -
"Güzel anlar genelde gündelik işlerle yarıda kesilir. Sesli komut sistemi ile günlük işleri kontrolünüz altında tutar ve diğer işlerinize zaman ayırabilirsiniz!"
Modele bağlı donanım özellikleri