Bir saat içinde spontane parti?

Ayarların dışarıdayken değiştirilmesi
Sadece her şeyin göz önünde olması değil, gerektiğinde müdahale de edebilmek: MobileControl yardımıyla dışarıdayken ve büyük alışverişten dönerken, buzdolabınızı süper soğutma ile daha düşük bir sıcaklığa ayarlayabilirsiniz. Ya da evde olmadığınızda bile çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makisinde program seçimini kontrol edebilirsiniz.
MobileControl ile akıllı telefon yardımıyla istenen cihaz kontrol edilir ve bir program seçilir. Ayrıca cihazlar konforlu ve bulunulan yerden bağımsız bir şekilde başlatılabilir ve durdurulabilir.
Evdeki cihaz ekran üzerinden, uzaktan kumanda modunda bulunduğunu gösterir. Bu gerektiğinde kapatılabilir - örneğin ailenin bir üyesi planlanandan daha erken eve gelmişse ve cihazı kullanmak istiyorsa.
"Mükemmel anları kontrol edemezsiniz. Buzdolabının nasıl ayarlanacağını veya çamaşır makinesinin ne zaman çalışacağını tabii ki."
Daha fazla konfor için ağ iletişimine uygun
Cihazı uzaktan da rahatça kullanabilirsiniz: ağa dahil olabilme özelliğine sahip olan CM 7750, mobil bir cihaz üzerinden kumanda edilebilir. Akıllı telefonunuz ya da tabletinizle ayarları kolayca ayarlayabilirsiniz – uzandığınız kanepenizden de. Ya da isterseniz akıllı telefonunuzda bir kaç tıkla kahve çekirdeği ya da temizlik malzemesi siparişi verebilirsiniz: bitmeye yaklaşan bir malzeme olması durumunda cihazınız sizi bu konuda bilgilendirir ve sizi otomatik olarak Miele Webshop mağazasına yönlendirir.
Modele bağlı donanım özellikleri