Önemli şeyler için zaman mı yok?

Uygulama üzerinden kumandayla sınırsız erişim
Scout RX2 robot süpürge, evde veya yoldayken rahatça akıllı telefon veya tablet üzerinden kumanda edilebilir. Miele Scout RX2 uygulaması* önemli olan tüm bilgileri ve kullanım imkanlarını genel bir bakış olarak sunuyor.
Durum ekranı ve timer
Başlangıç ekranı, örneğin Scout RX2'nin hangi çalışma modunda olduğunu ve sonraki temizlik işlemine ne zaman başlayabileceği gibi önemli tüm bilgileri genel bakış olarak sunar. Sadece iki tıklama ile temizlik modu seçebilir ve robot süpürgeyi doğrudan başlatabilirsiniz.
Home Mapping
Scout RX2, sistematik olarak odalarda gezinir ve temizlediği yaşam alanlarının haritasını oluşturur. Bu şekilde, Scout RX2'nin güncel olarak nerede bulunduğunu ve hangi alanları temizlemiş olduğunu her zaman takip edebilirsiniz.
Home Vision**
Home Vision fonksiyonu üzerinden Scout RX2 robot süpürgenin kamera görüntüsü, anlık aktarım ile doğrudan bir mobil cihaza gönderilebilir. Bu sayede nerede olursanız olun her zaman evinizde her şeyin yolunda olup olmadığını görebilirsiniz. Kamera görüntüsü video olarak kaydedilmez, gerçek zamanlı olarak aktarılır. Elbette güvenlik önce geliyor: görüntü aktarımı şifreli olarak gerçekleşir. Veriler gönderme işleminde şifrelenir ve alıcıya vardığında şifresi çözülür.
Mobil cihaz (asgari gereklilikleri uygulama mağazasından öğrenebilirsiniz) için mevcutAktarım kalitesi, evinizdeki internet bağlantınızın veya taşınabilir cihazınızın hızına bağlıdır.Modele bağlı Modele bağlı donanım özellikleri